Syltet frugt med vaniljeis

Få opskriften på syltet frugt med vaniljeis fra Gustavs Bistro & Butik...

Syltet frugt med vaniljeis
Offentliggjort

Syltet frugt med vaniljeis

Til 4 personer

½ l vand

60 g sukker

16 stenfrie svesker

32 tørrede abrikoser

32 tørrede figner

2 øko-appelsiner

2 stjerneanis

Vaniljeis

Mørk chokolade til pynt

Kog en lage af sukker og vand, og køl lagen ned. Hæld den afkølede lage over de tørrede frugter og tilsæt revet skal og saft fra den ene appelsin. Lad trække 1 døgns tid. Skræl den anden appelsin, og skær den i tern.

Vend de syltede frugter, sukkerlage, appelsintern og stjerneanis sammen. Fordel i 4 skåle og kom 1 STOR kugle vaniljeis på toppen af hver og drys med revet mørk chokolade.

Tip: Gustav bruger den usvovlede udgave af tørrede abrikoser, og hans tørrede figner er gerne de tyrkiske. Vaniljeisen er altid fra Jacob & Jakob Icecream fra Rossini Organics. Chokoladen kan naturligvis udelades.

__________

Gustavs Bistro & Butik

Classensgade 11A

2100 København Ø

Tlf. 5094 7957

gustavsbistro.dk »

__________

Følg gastro på twitter »

Bliv ven med gastro på facebook »

SE OGSÅ: Oplev en cool kineser i New York

SE OGSÅ: Spis med Barolo