Thomas Herman: ”Jeg kan spise tarteletter hele året rundt”

Den 46-årige kok Thomas Herman fortæller om kærligheden til tarteletter, at få stress og afslører den bedste restaurant i København, som ingen kender, men hvor han og kollegaen Thomas Rode ofte spiser oksestrimler i sur-sød sauce og pandekager med peking and.

Offentliggjort

Hvad har været dit bedste måltid?

”På danske restauranter er det delt mellem Geranium, Noma og Marchal. I udlandet vil jeg fremhæve Epicure i Paris, som er et meget klassisk køkken. Det var i en periode, hvor jeg selv var meget optaget af den nordiske gastronomi, men det med at komme tilbage i tiden og bare få noget, der er hamrende klassisk og veltilberedt, var helt fantastisk at opleve. Det var også det dyreste måltid, jeg nogensinde har fået. Min kone og jeg kom af med 16.000 kroner for en frokost. Vi fik begge en Gin & Tonic ude i baren, og den kostede 400 kroner per styk, hvilket jeg selvfølgelig først opdagede, da jeg fik regningen.