Toast med aubergine, parmaskinke og manchego

Gode til en aftne med drengene eller en tur ud i det grønne med grill og kolde øl i kurven.

Toast med aubergine, parmaskinke og manchego
Offentliggjort

Toast med aubergine, parmaskinke og manchego

12 aubergineskiver
12 skiver toastbrød
Artiskokcreme – færdigkøbt
6 skiver parmaskinke
6 manchego-skiver
Tomatsalsa – færdigkøbt
Olivenolie

Pensl aubergineskiverne med olie, og grill dem på en grillpande. Drys med salt og friskkværnet peber.

Smør alle brødskiverne med artiskokcreme. Læg skinke, ost og aubergine med et lag tomatsalsa på de 6 af skiverne, og klap de resterende 6 oven på dem.

Pensl sandwichene med olivenolie. Før servering grilles hver sandwich på begge sider på en grillpande.

Skær de varme toast igennem, så hver gæst får 2 x ½ toast.

Og her skal kold øl til!

Få også opskriften på wraps med røget laksemousse.