Yoghurtmousse med hasselpraline

Få opskriften på Nimbs yoghurtmousse her...

Yoghurtmousse med hasselpraline
Offentliggjort

4 personer

½ l yoghurt naturel

2 ½ dl fløde

25 g flormelis

4 husblasblade

Friske bær

Mynte

Rør yoghurt og flormelis med 1 ½ dl af fløden i en skål/røremaskine. Blødgør husblassen i isvand. Lun den resterende fløde i en kasserolle, og smelt husblassen heri.

Hæld den lune fløde i yoghurtmassen ved kraftig omrøring, og kom herefter moussen i portionsglas/skåle.

Sæt på køl i 1-2 timer inden servering. Kom nøddepraline over moussen og servér gerne med friske bær – hvad der nu er i sæson – og mynte.

Nøddepraline

100 g afhindede hasselnøddekerner

100 g praline

1 spsk. æblecidereddike

Vand

Rist hasselnødderne gyldne i ovnen ved ca. 150 grader. Rør praline og eddike sammen over svag varme, og tilsæt vand til rette konsistens. Vend nødder og praline sammen.

__________

Opskriften er fra Nimb, og er en del af deres luksusbrunch. Serveres i Nimb Bar på 1. sal hver søndag kl. 11.00-14.00 med bordbestilling til hhv. kl. 11.00, 11.30, 12.00 og 12.30. 425 kr. pr. person for hele brunchpakken og derudover mulighed for tilkøb af cocktails, caviar, fritter m.m. 225 kr. for børn mellem 4 og 12 år

Bernstoffsgade 5
1577 Kbh V
Tlf. 8870 0000

nimb.dk »

Se også: Dessert fra Månedens restaurant, Ristorante Cortona »