Yoghurtmousse med hasselpraline

Få opskriften på Nimbs yoghurtmousse her...

Yoghurtmousse med hasselpraline
Offentliggjort

½ l yoghurt naturel

2 ½ dl fløde

25 g flormelis

4 husblasblade

Friske bær

Mynte

Rør yoghurt og flormelis med 1 ½ dl af fløden i en skål/røremaskine. Blødgør husblassen i isvand. Lun den resterende fløde i en kasserolle, og smelt husblassen heri.

Hæld den lune fløde i yoghurtmassen ved kraftig omrøring, og kom herefter moussen i portionsglas/skåle.

Sæt på køl i 1-2 timer inden servering. Kom nøddepraline over moussen og servér gerne med friske bær – hvad der nu er i sæson – og mynte.

100 g afhindede hasselnøddekerner

100 g praline

1 spsk. æblecidereddike

Vand

Rist hasselnødderne gyldne i ovnen ved ca. 150 grader. Rør praline og eddike sammen over svag varme, og tilsæt vand til rette konsistens. Vend nødder og praline sammen.

__________