Kaspar Basse har skabt en virksomhed med over 300 butikker, der hver dag langer sandwich, kaffe og juice over disken. Men han kan ikke selv lave mad

20 år, over 300 butikker og en virksomhedskultur, som er blevet studeret på Harvard. Joe & The Juice er et dansk iværksættereventyr ud over det sædvanlige. Men de store ambitioner om global ekspansion tilsat en pandemi har de seneste år gjort bundlinjen noget mere rødglødende. Med et skift fra CEO til bestyrelsesformand har Kaspar Basse sat sig op i helikopteren for at afsøge nye aspekter af livet, men øjnene er stadig konstant rettet mod hans lyserøde barn, der nu skal tage skridtet fra fistbumpende teenager til habitklædt voksen på jagt efter at blive en af verdens største cafékæder.

Offentliggjort

Din far var direktør i Magasin, din mor var topsælger i IBM. Hvor meget et barn af dem er du?

”Jeg har fået noget disciplin fra dem, men jeg husker ikke, mine forældre nogensinde skulle have stillet høje krav til mig og stået med løftet pegefinger. Selvfølgelig skulle jeg gøre mine ting, men der var ikke forventninger på den måde. Men jeg så mine forældre stå tidligt op om morgenen, gå på arbejde og komme hjem sent hjem om eftermiddagen eller tidlig aften, og på den måde blev det at være ambitiøs og dedikeret til sit arbejde normalen for mig.”