Toscana lever i København: Folkene bag Mangia åbner ny restaurant

Det startede med Bevi Bevi. Siden kom Mangia til i Bagerstræde og Bar la Una i Oehlenschlægergade, og nu barsler folkene bag det populære italienske mini-dynasti med en lille ny.

Toscana lever i København: Folkene bag Mangia åbner ny restaurant
Offentliggjort

Navnet bliver Circolo. Restauranten kommer til at ligge i de samme lokaler, som den nu lukkede Frokosten havde hjemme i på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Og selvom alt lige nu er byggerod, satser indehaver Philip Skovgaard på at åbne i juni 2021.

“Konceptet bliver toscansk mad, olivenolie, tørret pasta og knap så meget smør og æggebaseret pasta, som vi normalt bruger på Mangia,” fortæller han. “Færre retter. Og mere fisk.”

“En fisk i Toscana er en grillet fisk med olivenolie og lidt citron. Intet andet, og sådan bliver det hos os. Vi kommer til at lave bistecca alla fiorentina, og vil gerne arbejde med hele dyr. Og selvfølgelig stort fokus på vin.”

Lokalet, der ligger ved siden af den for nyligt forflyttede tøjbutik Black og lige overfor naturvinbutikken VinSuperNaturel, har sol det meste af dagen. Der er plads til 15-20 spisende udenfor og omtrent det dobbelte indenfor.