Derfor skal du altid begynde din ferie med en øl i lufthavnen

André Björkqvist, der er bartender hos O’Learys og Multi Unit Manager i Københavns Lufthavn, sørger for de tørstige rejsende, inden de flyver mod fjernere himmelstrøg. Vi har spurgt ham om fordelene ved at drikke en enkelt inden afgang – og om det nogensinde kan blive for tidligt på døgnet til at skyde ferien i gang med en øl.

Derfor skal du altid begynde din ferie med en øl i lufthavnen
Offentliggjort

Man ser tit rejsende sidde med en stor fadøl i lufthavnen. Hvorfor tror du, at man har lyst til at skyde ferien i gang på den måde?

”Mange bliver per automatik stressede eller nervøse, så snart de sætter foden i lufthavnen: Har man nu husket sit pas? Kommer man helskindet igennem sikkerhedskontrollen? Er alle i godt humør? Når man er kommet godt igennem alle de forhindringer, og man slår sig ned med en øl, så begynder roen at sænke sig, og man kan for alvor tage hul på ferien.”

Hvornår kommer dagens første ølbestilling?

”Vi åbner klokken syv, og der er ofte folk, der stikker hovedet ind og spørger, om vi har åbent. Det er ligegyldigt, om klokken er syv om morgenen eller 23 om aftenen, folk vil bare gerne have øl. Mange føler, at alting er tilladt i en lufthavn, og man kan sagtens drikke en øl og en Jägermeister fra morgenstunden.”