Jonas er chef hos Meyers og har en 20 år gammel blommeeddike til flere tusind kroner literen derhjemme

Jonas Astrup, udviklings- og innovationschef i Meyers, vender sokkerne rigtigt på tørrestativet, overlader intet til tilfældighederne, når det gælder sin kaffe, og råder over en deciliter himmelske dråber, som han varsomt doserer over en kugle vaniljeis eller en grøn reineclaude-blomme.

Jonas er chef hos Meyers og har en 20 år gammel blommeeddike til flere tusind kroner literen derhjemme
Offentliggjort

Hvilken tid på dagen er den bedste for dig derhjemme?

”Jeg har tre små drenge på et, fem og seks år, så jeg må sige et tidspunkt, hvor vi alle er samlet. Det betyder meget for mig, at vi sidder sammen omkring bordet, når vi spiser aftensmad.

Vi forsøger at spise omkring klokken 17.30, og nogle gange går det så godt, at man tror, det er løgn, og andre gange er det, vi skal have, ikke lige det, de havde drømt om.

Hvis vi er heldige, sidder vi sammen i 20 minutter. Vi gør en dyd ud af at præsentere børnene for gode råvarer. De forgangne måneder er det, der har gjort os allermest lykkelige på madsiden, nogle gule og grønne stangbønner, vi har dyrket i haven. Blancherer man dem i letsaltet vand, er de et luksuriøst måltid.”