Kan det virkelig passe? En alkoholfri rosé, der smager godt?

Er du til blomsteragtige noter i din rosé, skal du bare læse videre.

Kan det virkelig passe? En alkoholfri rosé, der smager godt?
Offentliggjort

Der findes vist en prisuddeling for det meste efterhånden, og der er alkoholfrie drikkevarer ingen undtagelse.

Ved World Alcohol-Free Awards 2024 i London, der bryster sig af at være den største af sin slags, har danske Arensbak netop vundet tre priser og kan dermed bryste sig af at lave en af verdens bedste wine proxies: en vin, der laves på en base af kombucha og smagsgivende ingredienser, der fermenteres.

Arensbaks prisvindende rosé er således lavet på en base af kombucha, hvortil der tilføjes hyldebær, hindbær og hibiscus for at give den sin blomsteragtige smag.

En flaske rosé, der er perfekt til det gode vejr, der forhåbentligt (7-9-13) kommer til at dominere denne danske sommer.