Otte nyttige regler til fredagsbaren

Der er ikke noget, der ryster kontoret sammen, som en fredagsbar. Her lærer du kollegerne at kende fra nye sider. Men pas på, for fredagsbaren kan også være et minefelt af lidt for ærlige bemærkninger, uheldige branderter og pinlige dansetrin. Følg disse simple regler, så skulle du ramme den helt rigtige balance mellem fest og fiasko.

Fredagsbar
Offentliggjort

Musik ► Medbring en groovy playliste til at sætte gang i festlighederne. Hold igen med dit yndlings-niche-heavy-metal-band og gå efter at ramme et lidt bredere publikum. Alle skal være med på rytmerne.

Nemme drinks ► Har din arbejdsplads ikke sin egen, velassorterede bar, må du selv købe ind, og du behøver ikke ramme niveauet på Brønnum. Det sikre valg er øl og vin, men skal det være mere avanceret, kan du gå efter kold cola med rom eller en gin og tonic. Husk isterninger og citroner. Er kollegerne i den hårde ende, kan whisky, rom eller vodka nydes rent, hvis du går lidt op i prisniveau. Og husk så at drikke vand ind imellem. For alles skyld.

Snacks ► Det kan være svært at styre sin brandert på tom mave, så vær ikke nærig med fx chips, popcorn og nødder.

Dansegulv ► Går musikken i fødderne, må du gerne åbne dansegulvet. Står du stadig alene derude efter 10 minutter, så sæt dig ned.