Christian Bitz gæster podcasten ’Café Eddy’ med Brian Holm og Bastian Emil Goldschmidt

Samtalen falder på livretter, forholdet til mad, og hvordan man klarer sig igennem stærk modvind.

Offentliggjort

I en stadig mere specialiseret cykelsport bliver maden i større og større grad sat under lup, og gennem historien har rytterne forsøgt sig med de mest utrolige diæter for at forbedre sig. Det er Brian Holm selv et vidnesbyrd på.

Og i det nye afsnit af vores podcast ’Café Eddy’ har han og medvært Bastian Emil Goldschmidt fået besøg af ernæringsekspert Christian Bitz.

Samtalen kredser blandt andet om, om bøf om er morgenen godt, om pasta er bedre end romkugler, og om det er godt at faste? 

De runder også, hvor meget bør man spise, inden man kører 200 kilometer, og hvad Tom Boonen fik til morgenmad inden VM.

Alt det – og meget mere – kan du høre om i det nye afsnit af ’Café Eddy’, der er ude på alle podcastplatforme nu.