Mangia-ejer Philip Skovgaard om det (næsten) perfekte måltid, Bevi Bevis begyndelse og badminton med Bo Bech

Den succesfulde restauratør er ny gæst i ‘Sidelæns’.

Mangia-ejer Philip Skovgaard om det (næsten) perfekte måltid, Bevi Bevis begyndelse og badminton med Bo Bech
Offentliggjort

Siden han som barn boede i den toscanske vinby Montalcino med sine forældre, har Philip Skovgaard været godt gal med alt italiensk.

For godt og vel 10 år siden blev passionen omsat til business: Sammen med hustruen Lea Parkins åbnede han først det løsslupne vin/spisested Bevi Bevi, dernæst den hyperpopulære restaurant Mangia, så Bar la Una og senest det toscansk inspirerede Circolo.

Vi delte en flaske vin (og to små fadøl) på Mangia med den energiske og nu 40-årige levemand til en snak om, hvordan det hele begyndte, en helt frisk fibersprængning, tips til Italien og alt muligt andet herligt.

Lyt til afsnittet øverst i artiklen her – eller der, hvor du ellers finder dine podcasts.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sidelæns