Vild med tacos, ceviche og mezcal? Så bør du besøge Mexicos gastronomiske hovedstad

Vild med tacos, ceviche og mezcal? Så bør du besøge Mexicos gastronomiske hovedstad

Alle, der har været i Oaxaca, får et drømmende blik i øjnene som kun gudesmuk kystlinje og fremragende mad kan frembringe. Regionen i det sydlige Mexico stormer frem. Vi guider til det bedste, du kan spise og drikke i regionens hovedby.

Offentliggjort

DET BOBLER AF HISTORIE, stolthed og kreativitet. Travle markeder, boder, barer og tavernaer, som ligger side om side med ikoniske bygninger og katedraler. Frisk fisk og lokalt køkken. Her vil man gerne spise sig gennem tilværelsen.

Oaxaca, Mexicos gastronomiske hovedstad, er stedet, når det kommer til mad og drikke. En stor del af ansvaret kan tilskrives den mexicanske stjernekok Enrique Olvera. Han driver en af landets bedste restauranter i Mexico City, men det var i Netflix-serien ’Chef’s Table’, at han gav et så velnæret blik ind i byens vibrerende madkultur, at turister med appetit på andet end bare at dase ved stranden siden har sat kursen i hobetal mod Oaxaca.