Skal du stå for påskefrokosten? Imponér dine gæster med Adam Aamanns opskrifter

Smørrebrød hører sig til højtiderne. Kok og restauratør Adam Aamann kommer her med sine bud på højtbelagte stykker til påskebordet og viser igen, at der er uendelige muligheder, når det kommer til smørrebrød.

Offentliggjort

Sherrysild med tomat og friteret æg

Du starter naturligvis påskefrokosten med en omgang fisk. Prøv noget andet end den gængse karrysild og gør lidt mere ud af det med denne sherrysild, der serveres med marinerede tomater, tomatmayonnaise og friteret æg. 

Find opskriften her.

Hønsesalat med svampe, kål og sprødt kyllingeskind

Hønsesalat er jo bare en sikker vinder på frokostbordet. Adam Aamanns version serveres med sprødt palmekål, karljohanmayonnaise og sprødt kyllingeskind.

Find opskriften her. 

Braiseret svinebryst med rabarber

Dette stykke smørrebrød med braiseret svinekød, ristede mandler, krydret rabarberkompot og kørvelcreme har få spist før, men mange vil helt sikkert elske det. 

Find opskriften her. 

Tatar med kartoffelkroket

Afslut smørrebrødsrunden med et brag og servér en tatarmad med ansjosmayonnaise, kaspers, cornichoner, estragon og en sprød kartoffelkroket på toppen. 

Find opskriften her.

Manual til smørrebrød

Opskrifterne er et uddrag fra Adam Aamanns nye kogebog, der er nummer seks fra kokken og restauratørens hånd. 

Kogebogen, der er en manual til smørrebrød, byder på et stort udvalg af opskrifter på højtbelagte stykker med fisk, fjerkræ, kød og grønt.

’Manual til smørrebrød’, Adam Aamann, Politikens Forlag, 350 kr.