Fire stjerner: De kan deres franske bistroklassikere, og så ved de også, hvad god betjening er

De åbnede i 2021 og blev sidste år kåret til 'Årets bistro'. De kan også deres bistroklassikere på stedet, som man får lyst til at besøge igen.

Fire stjerner: De kan deres franske bistroklassikere, og så ved de også, hvad god betjening er
Offentliggjort

En klassisk fransk bistro, åben seks dage om ugen både frokost og aften, drevet af voksne mennesker med hjerte og faglig kunnen.

Velkommen til Atelier 33, startet af trioen Lasse Munkholm, Frederik Madsen og Kenny Liland, der har en fælles fortid på Restaurant Et og kan deres franske bistroklassikere både forfra og bagfra.

Havde den dog bare ligget her, dengang jeg for mange år siden boede blot 50 meter væk på M.P. Bruuns Gade. Atelier 33 har nemlig alt, hvad der skal til, for at blive et potentielt stamsted, og dertil en placering meget tæt på banegården, så det også er en oplagt mulighed for os på gennemtræk i Smilets By.

Jeg lagde ud med østers – hele tre af slagsen med hver deres tilberedning. Til 138 kr. ikke ligefrem billigt, og Atelier 33 lægger sig da også ganske pænt i middellejet med forretter til 128-150 kr. og hovedretter fra 250 til 400 kr. De gode Gillardeau-østers kom i både en friteret, en gratineret (rockefeller)-version og med en bloody mary-vinaigrette med tomat og tabasco, der primært fik mig til at ønske, at jeg havde bestilt dem naturel, for det var svært at finde selve skaldyrssmagen.