Seks stjerner: De burde sætte et skilt over døren, hvor der står: Hér forvandles velvilje til velsmag!

Gastros udsendte var skeptisk inden sit besøg på denne restaurant efter en middag på samme sted for otte år siden. Men i mellemtiden har meget ændret sig.

Seks stjerner: De burde sætte et skilt over døren, hvor der står: Hér forvandles velvilje til velsmag!
Offentliggjort

Mit første besøg på Moment var en katastrofe.

Det var for otte år siden, kort efter at restauranten med det erklærede dogmeprincip at være grøn og 100 procent bæredygtig var åbnet i et halmhus i økolandsbyen Friland på Djursland.

Køkkenchefen var helt ny, og vi fik en overordentlig belærende betjening af Moments ene ejer, Morten Overgaard, der fik os til at føle os alt andet end velkomne.

Læg dertil, at vi efter en række snackagtige serveringer måtte haste tilbage til det lånte sommerhus for at spise familien mæt i rugbrødsmadder.