Tre stjerner: Ikke alt spillede på det intime hul-i-væggen-sted på Frederiksberg. Men pastaen var tæt på perfekt

Bag restauranten står Mangias tidligere køkkenchef. Og det ses på kortet, som byder på Mangia-gengangere, pastaretter og antipasti, der både bød på overraskelser og skuffelser.

Tre stjerner: Ikke alt spillede på det intime hul-i-væggen-sted på Frederiksberg. Men pastaen var tæt på perfekt
Offentliggjort

Der går en veritabel pastabølge hen over København for tiden. Det seneste års tid er det gået amok med Resto Bar, Locale 21, Ambra, Masseria og Piola Pastificio.

Bag sidstnævnte står parret Johanne og Antonio, som åbnede deres restaurant i den lillebitte tidligere fiskehandel på Thorvaldsensvej på Frederiksberg.

Antonio Errico har tidligere været køkkenchef på Mangia, og det mærkes. Flere retter går igen, ikke mindst pastaen, men også tataren på skotsk højlandskvæg, der serveres rent og ikke rørt, så kødsmagen ikke overdøves af alt muligt hejs. Bare drysset med ristede hasselnødder og dutter af parmesancreme er det lige før Piola-udgaven overgår Mangia-originalen.

Her er et lille udvalg af friterede snacks, bl.a. med de korte, rørformede mezze maniche-pastaer i en lidt bastant ragu af oksehaler, der vendes i focacciadej og friteres samt vores favorit: en mini-”burger” af friteret focaccia med fyld af lufttørret inderlår af gris og artiskokker.