Parisisk stjernekok var hjerne for en aften hos Bo Bech

Bo Bech overlod for en aften sit nye hjertebarn Bobe til den frankofile japaner Sota Atsumi. Den Paris-baserede topkok styrede køkkenet og lavede 12 retter, mens Bo Bech agerede vært og blandede sig udenom. Eller næsten da.

Parisisk stjernekok var hjerne for en aften hos Bo Bech
Offentliggjort

I 2017 var Bo Bech taget til Paris for at fejre sin fødselsdag.

Med sig havde han sine to gode venner Esben Holmboe Bang, manden bag trestjernede Maaemo i Oslo, og Nicolai Nørregaard, køkkenchef og medejer af michelinrestauranterne Kadeau i København og på Bornholm.

Første aften spiste selskabet på Clown Bar i Paris’ 11. arrondissement, der på daværende tidspunkt var en af de mest højagtede neobistroer i byen grundet køkkenchefen, japaneren Sota Atsumi, som tidligere havde været under vingerne hos de to franske mesterkokke Joël Robuchon og Michel Troisgros.

Sota Atsumi serverede dem bl.a. en, med Bo Bechs egne ord, ”Samantha Fox-stor kalvehjerne”, fuldstændig ren i udtrykket; ikke dækket af noget, i en dashi lavet på ingefær, soja og yuzu.