Her er de 7 bedste kogebøger på markedet lige nu

Sæsonen indbyder til at bruge (meget mere) tid i køkkenet derhjemme. Men hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det? Invitér dine venner, skriv bordkort, sæt i gang – og bliv i samme ombæring klogere på retter som orecchiette med boghvede, blancheret skørhat med peberrod eller blot en simpel puttanesca. Eller lær at bage brød, som de gør hos Hart.

Her er de 7 bedste kogebøger på markedet lige nu
Offentliggjort

’Pastaens Italien’

Måske du kender den efterhånden berømte cacio e pepe, der serveres på Østerbro-restauranten Hos Fischer. Den er aldrig på kortet, men du kan altid få den, og den er et besøg værd i sig selv.

Nu giver kok og restauratør David Fischer opskriften væk. Det sker i ’Pastaens Italien,’ der er skrevet i samarbejde med Italien-kender Thomas Harder, som slår fast, at spaghetti er et vidt begreb. Gennem 46 opskrifter tager d’herrer os med på en rejse gennem Italien og de forskellige egnes pasta-traditioner. Den osteholdige ret Hos Fischer er i øvrigt en romersk klassiker.

289 kroner, Gyldendal.