Her er de 7 bedste kogebøger på markedet lige nu
Sæsonen indbyder til at bruge (meget mere) tid i køkkenet derhjemme. Men hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det? Invitér dine venner, skriv bordkort, sæt i gang – og bliv i samme ombæring klogere på retter som orecchiette med boghvede, blancheret skørhat med peberrod eller blot en simpel puttanesca. Eller lær at bage brød, som de gør hos Hart.
Foto: PR
’Pastaens Italien’
Måske du kender den efterhånden berømte cacio e pepe, der serveres på Østerbro-restauranten Hos Fischer. Den er aldrig på kortet, men du kan altid få den, og den er et besøg værd i sig selv.
Nu giver kok og restauratør David Fischer opskriften væk. Det sker i ’Pastaens Italien,’ der er skrevet i samarbejde med Italien-kender Thomas Harder, som slår fast, at spaghetti er et vidt begreb. Gennem 46 opskrifter tager d’herrer os med på en rejse gennem Italien og de forskellige egnes pasta-traditioner. Den osteholdige ret Hos Fischer er i øvrigt en romersk klassiker.
289 kroner, Gyldendal.