Gorms genopstandelse: ”Jeg har en skam og en skyldfølelse over konkursen, også selv om jeg ved, at den ikke var min skyld”

I marts afgik pizza- og restaurantkæden Gorm’s ved konkursdøden. 14 dage senere vendte de med nye investeringer tilbage til de levende med en ambition om at genfinde den gastronomiske nysgerrighed. Stifteren og navnelæggeren Gorm Wisweh fortæller her om en af de sværeste perioder i sit liv.

Gorms genopstandelse: ”Jeg har en skam og en skyldfølelse over konkursen, også selv om jeg ved, at den ikke var min skyld”
Offentliggjort

Velkommen tilbage fra de døde! Hvordan var den anden side?

”Haha, stærkt traumatiserende. Jeg er stadig i gang med at bearbejde det. Det var en meget fysisk og konkret oplevelse. Dagen for konkursen mødtes jeg og nogle fra ledelsen ude i Herlev på kontoret, hvor vi har vores produktionskøkken, og så kom der seks advokater og kuratorer, og der afleverede vi vores arbejdstelefoner, nøgler og computere.

Inden jeg kørte hjem, skrev jeg nogle sms’er til nogle af de ansatte, der havde været der i mange år, og som netop havde fået nyheden for allerførste gang. Jeg skulle bare lige høre, om de var okay.

Jeg kom hjem til min kone, Charlotte, fik et dejligt kram af hendes lange arme, og så har hun heldigvis også så lange ben, at hun kunne give mig et spark i røven samtidig. Det var en god kombination. Vi drak et glas vin, sludrede, snakkede og fik lidt ro på.