Hvem laver markedets bedste færdigret? Vi har testet alt fra lasagne til butter chicken

Udvalget af færdigretter er enormt og stadigt stigende, flere og flere har lyst eller behov for at spare tid i køkkenet. Spørgsmålet er blot, om man i sidste ende ikke bare kommer til at spare på tiden, men også på smagen.

Hvem laver markedets bedste færdigret? Vi har testet alt fra lasagne til butter chicken
Offentliggjort

Hvor tit køber jeg selv en færdigret? Det gør jeg aldrig. Og det skyldes først og fremmest, at jeg, uanset hvor tidspresset eller ugidelig jeg måtte føle mig, altid lige kan lave en hurtig ret på den samme tid, det tager at sætte en færdigret til opvarmning. Skal det virkelig gå hurtigt i mit køkken, og skal det være varm mad, så laver jeg typisk en fuldstændig enkel pastaret.

En anden grund til, at jeg ikke køber færdigretter, er prisen, som måske ikke nødvendigvis er voldsom høj, men jeg kan alligevel ikke lade være med at regne på, hvor meget billigere det typisk ville være at lave retten selv.