Tre stjerner til københavnsk pastarestaurant: ”Flere retter faldt igennem, fordi de manglede dybde eller bare salt”

Masseria er Kødbyens nye pastabar, hvor du udover pasta i smuk nordisk-italiensk fortolkning også kan få lækre cocktails, antipasti og lidt til den søde tand. Men konkurrencen på den gode pasta er hård i København.

Tre stjerner til københavnsk pastarestaurant: ”Flere retter faldt igennem, fordi de manglede dybde eller bare salt”
Offentliggjort

Nicola Fanetti og Ursula Waltemath, makkerparret bag restaurant Brace, har sammen med Sovino Brands åbnet pastabaren Masseria på Flæsketorvet i Kødbyen. De hvide Kødby-klinker havde fået selskab af varme røde møbler, store lerfade, planter og levende lys, så lokalet fremstod indbydende og hyggeligt.

Bag en glasrude hang spaghetti til tørre, og smuk siciliansk keramik prydede væggen rundt om køkkenet. Vi lagde ud med en cocktail på gin, maraschino, strega-likør og bergamotte, som var spot-on og valgte så tre antipasti og tre pastaretter fra kortet til deling.