Noma åbner ny burgerrestaurant på Christianshavn

3. december kan du atter sætte tænderne i Nomas lækre burgere.

Noma åbner ny burgerrestaurant på Christianshavn
Offentliggjort

Der var kø, kø og atter kø, da Noma i sommer åbnede deres køkken på Refshaleøen og begyndte at servere burgere til folket. Successen var stor og kort, og nu har den positive respons givet Michelinrestauranten inspiration til at åbne burgerrestauranten med navnet POPL.

I køkkenet og på gulvet står garvede Noma-folk, og på menuen er der ingen slinger i valsen: En burger i tre varianter. Enten med økologisk dansk oksekød, vegetariske eller veganske bøffer, der er udviklet i Nomas fermenteringslaboratorie.

Udover burgerne kan man få et tilbehør af årstidens grøntsager og en is til dessert.

“Det er altafgørende for os at lave de bedste burgere, vi kan, og lave dem på en måde, vi kan stå inde for. Siden sommeren har vi arbejdet videre med opskrifterne for at tilføre noma-burgerne lige dét ekstra. Det har ført os til Vadehavet, hvor vi omhyggeligt har valgt de mest betænksomme producenter, vi kunne finde. Oksekødet kommer fra gårde, hvor kvæget græsser frit omkring og bidrager til det eksisterende fugleliv og områdets biodiversitet, og vi er stolte over at kunne arbejde med netop denne økologiske tilgang i restauranten. Resultatet er smag og kvalitet, der afspejler selve kernen i vores måde at arbejde med ingredienserne på POPL,” skriver Noma i pressemeddelelsen.