Ny kæmperestaurant med eftertragtet kok bag gryderne åbner til efteråret
Finere fransk kogekunst tages ned på jorden hos Brasserie Post, der åbner i det gamle posthus ved Trianglen i København til efteråret.
Foto: PR
Man skulle tro, det var løgn, men den er altså god nok. Gennem den københavnske – og danske for den sags skyld – asfalt fortsætter der med at knopskyde nye spisesteder, som havde virket verdensfjerne for bare 10 år siden.
Ja, med den heftige aktivitet er det efterhånden svært at holde styr på dem, men vi ved, at det næste af slagsen hedder Brasserie Post, og at det er Meyers-koncernen, der står bag.
Det er i det store, gamle posthus placeret på Øster Allé ved Trianglen på Østerbro, som du måske har undret dig over, hvad egentlig er, når du har gået mod Parken til landskamp eller Superliga-fodbold, og som har været under en omfattende renovering de seneste mange måneder, at Københavns nye kæmperestaurant på over 500 kvadratmeter og med et dertilhørende udendørs orangeri kan byde velkommen til brasserie-klassikere og moderne fortolkninger af egnsretter fra det franske landkøkken.
Og til at styre de spiselige dele af løjerne på Brasserie Post har Meyers hentet den kyndige, texanske kok Dave Harrison, der må siges at have en vis erfaring med Frankrigs råvarer og madlavning. Han har nemlig tidligere gjort sig som køkkenchef på den parisiske neobistro Au Passage (et sted, Claes Bang godt kan lide), inden han tog til Danmark, hvor han først var køkkenchef på Den Vandrette, inden han åbnede hedengangne Brasserie Prins på Frederiksberg. Her kastede han sig over traditionel, ærkefransk cuisine, og nu får han så muligheden for at videreformidle kærlighedserklæringen til køkkenernes køkken.