Nyt pizzeria i KBH: Michelinkokken Rasmus Oubæk åbner ’Otto’

I dag åbner ’Otto’ på Værnedamsvej. Vi har talt med kokken Rasmus Oubæk om, hvorfor København har brug for endnu et pizzeria.

Nyt pizzeria i KBH: Michelinkokken Rasmus Oubæk åbner ’Otto’
Offentliggjort

Er der noget, som København ikke er i underskud af, så er det pizzeriaer. Alligevel har den tidligere Michelinkok Rasmus Oubæk sammen med sin partner Christian Brandt valgt at åbne pizzeriaet Otto på Værnedamsvej.

”Jeg ved ikke, om jeg synes, at der er brug for et pizzeria mere, men jeg kunne godt tænke mig at lave et. Jeg har gået og hygget mig med at lave pizzaer derhjemme de sidste par år, og jeg tænkte, at det kunne være sjovt at prøve at lave napolitansk pizza,” siger Rasmus Oubæk.

Napolitansk pizza er lavet på en dej, der som regel er modnet i 2-3 døgn og bliver bagt ved meget høj varme. Hvor fx en romersk pizza normalt bliver bagt ved 325 grader, skal den napolitanske bages i en ovn på helt oppe omkring 500 grader – og så skal pizzaen blot bage omkring et minut.

Men Otto er ikke det eneste pizzeria, der tilbyder den slags i København. Bæst på Nørrebro og Surt i Carlsberg Byen har allerede imponeret københavnerne med deres napolitanske pizzaer. Så hvad gør Otto anderledes?