Opskrift:

Denne sauce er nem, hurtig og vil helt sikkert imponere dine gæster

Her får du Brian Mark Hansens opskrift på sauce blanquette med hvid albatrøffel, der også kan findes i hans nye kogebog 'Sauce'.

Opskrift: Sauce blanquette med hvid albatrøffel
Offentliggjort

Ingredienser

Sauce

  • 4 æggeblommer
  • 50 g creme fraiche 48 %
  • 10 g salt
  • 10 g champagneeddike
  • 150 g hønsefond
  • 250 g smør
  • Salt
  • Peber
  • 10 g persillestilke
  • Frisk hvid albatrøffel – efter formåen

SÅDAN GØR DU

Sådan gør du:

  1. Pisk creme fraiche, æggeblommer og eddike sammen i en gryde.
  2. Kog hønsefonden op i en separat gryde med smør og persillestilke.
  3. Sigt persillestilkene fra, og stavblend fonden ned i æggemassen. Smag til med salt og peber. 
  4. Servér saucen, og høvl frisk trøffel ud over den ved bordet.