På denne jyske restaurant kan man virkelig smage, at ambitionsniveauet er tårnhøjt

Det ville være de fleste restauranters drøm at have årets kok eller Nordens bedste tjener gående. Men det må de glemme, for denne restaurant i Vejle har snuppet dem begge. De ambitiøse profilers begejstring for at skabe en gourmetoplevelse i særklasse for deres gæster er ikke til at overse på restauranten, der lægger vægt på, at det er som et hold, at man kommer længst.

På denne jyske restaurant kan man virkelig smage, at ambitionsniveauet er tårnhøjt
Offentliggjort

Det er ikke svært at forstå, hvordan Munkebjerg Hotels gourmetrestaurant har fået sit navn, Treetop. Når man kigger ud ad de store panoramavinduer, er der trætoppe til alle sider.

Længere ude i horisonten glimter vandet i Vejle Fjord, og vender man sig 180 grader, ser man det åbne køkken, som er indrammet i lyst træ.