De unge ledere: 35-årige Kasper Hasse stiler efter at fejre en succes hver aften

Kasper Hasse er køkkenchef og direktør på Falsled Kro. Her fortæller han om at have skæve arbejdstider og være familiefar på samme tid, om hvad han spiser til frokost og om at fejre succeser i køkkenet hver dag.

De unge ledere: 35-årige Kasper Hasse stiler efter at fejre en succes hver aften
Offentliggjort

Hvad holder dig vågen om natten?

”Jeg bruger mine timer i døgnet fuldt ud – så de få timer, hvor jeg rent faktisk sover, der sover jeg også.

Jeg er så heldig, at jeg har en lille familie ved siden af mit arbejde. Jeg har to døtre på 11 og 7, og de skal jo under normale omstændigheder op og i gang og i skole. Når man er en del af ledelsen på en restaurant og et hotel, kan det godt blive lidt sene timer en gang i mellem. Det ender mange gange med, at jeg først er hjemme efter midnat, og så ringer vækkeuret 06:15. Men det er noget, man må affinde sig med, hvis man gerne vil noget og har ambitioner.”

Hvordan passer du på dig selv, når du arbejder skæve arbejdstider?