Stjernekokken Torsten Vildgaard fortæller om sin passion for madlavning
VIDEO: Hør stjernekokken Torsten Vildgaard, Restaurant Studio, fortælle om sin passion for madlavning, innovationen bag, og hvad der skal til for at være blandt de bedste.
Men ikke hvilken som helst madlavning. Torsten Vildgaard er nemlig manden bag Restaurant Studio, der for nyligt scorede en Michelin-stjerne, blot tre år efter dørene åbnede.
Torsten Vildgaard er ikke kun kendt for Restaurant Studio. Torsten er nemlig også manden, som har været med til at forme Noma til den enorme succes, restauranten efterhånden har været i en hel del år.
Gennem otte år var Torsten ansvarshavende for den såkaldte Gastronomic Innovation, som på godt dansk oversættes til ”sørg for at have spændende mad på menuen, som gæsterne helt sikkert ikke har prøvet før”.
Denne opgave må man sige, at Torsten har løst til en væsentligt højere karakter end ’bestået’.
Årsagen er selvfølgelig, at Torsten er det man kalder et uendeligt passioneret menneske. Et menneske som trasker rundt ved moser i Tingbjerg for at finde spiselig natur, der kan bruges hjemme i køkkenet.
Hør Torsten fortælle om sin passion for madlavning, innovation og hvad der skal til for at være blandt de bedste.
Jeg kan godt lide, at alt er up in the open. De sjoveste mennesker er dem, der kan finde ud af at læse en simpel situation. Og det er der bekymrende mange, der ikke kan.