Drop den billige, smagsløse balsamicoeddike og lad en ordentlig flaske dominere i dit køkken

Drop den billige, smagsløse balsamicoeddike og lad en ordentlig flaske dominere i dit køkken
Offentliggjort

Jeg er af den klare overbevisning, at alle bør have en bred pallette af eddiker stående hjemme i køkkenet: æblecidereddike, rødvinseddike, hvidvinseddike, riseddike til syltning og selvfølgelig balsamicoeddike, som er den, jeg oftest tyer til.

Både i tilsmagningen, men mest af alt som smøremiddel til de enkle salater, jeg er blevet særdeles glad for at lave som tilbehør til alt fra pasta til smørrebrød.

Som de fleste andre har jeg hertil fået smag for en balsamico-vinaigrette med olivenolie og en smule sennep i.

Og selvom den balsamicoeddike, man kan få til 25 kroner for en kvart liter i Kvickly, egentlig fungerer ganske udmærket til formålet, er det bare ikke noget, der kommer buldrende med masser af smag og fejer benene væk under én.