Bevidst uformelt: Euroman præsenterer ny podcast kaldet ’Arbejdstitel’

Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst har skabt podcasten ’Arbejdstitel’ til dem, der værdsætter en god milanesisk restaurant, lækkert tøj og et hyggeligt galleri i London.

Bevidst uformelt: Euroman præsenterer ny podcast kaldet ’Arbejdstitel’
Offentliggjort

Hvis du lytter til podcasten ’Arbejdstitel’, skal du ikke forvente et skarpt vinklet program, et super stramt koncept, en specialkomponeret lydflade eller oppustede konflikter. Podcasten, som nu er en del af Euroman, er noget helt andet.

”Der er mange ting, der skal være så skarpt vinklede, at de kan miste deres naturlighed,” siger Oliver Enné, som sammen med Kristoffer Dahy Ernst er vært på podcasten. ”Noget af det, jeg selv har oplevet, når jeg skulle foretage interviews, er, at samtalen før interviewet faktisk er den sjoveste. Og så siger man: ’Nu skal vi snakke om dit køkken,’ og så bliver det hele lidt mekanisk.”

I ’Arbejdstitel’ vender Enné og Dahy Ernst de emner, som de selv synes er interessante. Rejser, mad og tøj er blandt hjørnestenene, men de får også gerne talt om det fede ved at have friske blomster i hjemmet, om at drikke kaffe af kop (ikke glas!), om John Mayer og om ejeren af en legendarisk restaurant i Paris.

”Vi havde også et afsnit, der blot hed ’Velvære’,” siger Kristoffer Dahy Ernst. “Vi kan godt lide det der, hvor man gør noget godt for sig selv i hverdagen, kører hjemmefra en halv time tidligere for at drikke kaffe et sted, eller dropper kantinen og mødes med en ven og spiser frokost på Admiralgade – alt det der, der gør at livet bliver sjovere.”

Overvurderede eller undervurderede

Det mest overvurderede nogensinde ifølge ’Arbejdstitel’:

Craft beer

Det mest undervurderede nogensinde ifølge ’Arbejdstitel’:

John Mayer

I podcasten fornemmer man en tydelig glæde ved klassiske dyder, kvalitet og grundighed og en aversion mod hypede småtendenser.

”Vi leder ikke efter det nyeste nye,” siger Kristoffer Dahy Ernst. ”Så vil jeg langt hellere spise på sådan et klassisk sted. Vi spiser praktisk talt på den samme italienske restaurant i København, hver gang vi har optaget et afsnit.”

Det er vigtigt for de to værter, at ’Arbejdstitel’ ikke bliver for guidende. Her er ingen gamle råd om sko, der skal matche bæltet, eller ideer til statussymboler, som skal vise verden, præcis hvor fed du er.

”Der er så meget: ’Gå mere med slips, for det gør dig Mad Men-agtig.’ men der findes jo ikke noget mere lamt end at gå og prøve at være lidt Mad Men-agtig,” siger Oliver Enné.

IMG_0021 copy.jpg

I stedet spørger han og Dahy Ernst hinanden, hvordan de bruger deres tid bedst. Hvad giver mening? Hvordan holder du en dejlig ferie? Hvordan nyder du din hverdag?

”Mange mænd går lige så meget op i, hvordan de indretter deres hjem, som i hvilke ure de har,” siger Enné.

Måske er det kommentarer som netop den, der har fået Euromans motorredaktør Christian Grau til at kalde ’Arbejdstitel’ for ”metroseksuel gruppeonani” – en beskrivelse, de to mænd bag podcasten i øvrigt har taget til sig med stor glæde.

‘Arbejdstitel’ udkommer hver 14. dag. Du kan høre den på Euroman.dk og i app’en TalkTown.

TalkTown er Euroman og Egmonts nye podcast-app, der indeholder alle Euromans podcasts sammen med andre brands som Eurowoman og Fit Living. Prøv 14 dage gratis nu i App Store eller Google Play.

Blå bog

Kristoffer Dahy Ernst

33 år. Uddannet i retorik på Københavns Universitet og University College London. Tidligere digital redaktør på Euroman. I dag partner i kommunikationsbureauet Friday. Udgiver desuden ’Morgenposten’, et ugentligt nyhedsbrev om alt på internettet.

Oliver Enné

30 år. Gik kortvarigt på CBS, inden han fik arbejde som journalist. Startede onlinemagasinet ’Apropos’. Har efterfølgende arbejdet med kommunikation, blandt andet som senior kreativ på Virtue Worldwide og producer på serien ’Ritualer’, som blev vist på SMK. Han er i dag kreativ direktør på Must.

Se, hvad vi ellers skriver om: Arbejdstitel