Zlatan i klædelig kampagne: 50 sultende børns navne tatoveret på kroppen
Der var ingen, der undrede sig, da Zlatan Ibrahimovic i det andet minut af lørdagskampen mod Caen scorede endnu et af sine karakteristisk kraftfulde mål.
Men fejringen af scoringen, hvor Zlatan hev sin trøje af, fik til gengæld tilskuere og tv-seere til at spærre øjnene ekstra op. For selv om svenskeren før har vist sin blækdekorerede torso, fremstod den i lørdags ekstra tatoveret – hver en centimeter var udfyldt, som hos amerikanske sydstats-rapper.
De, der kiggede efter, kunne se en række navne, blandt andre Carmen, Mariko, Antoine, Lida, og Rahma, på Zlatans overkrop.
Vil det sige, at Zlatan har haft særlig travlt under nålen i den seneste tid?
Nej, for de senest tilkomne tatoveringer på hans krop var kun af midlertidig art.
Det afslørede Ibrahimovic og FN’s World Food Programme i går med følgende video, der forklarer, at den trøjeløse jubelseance var et led i en kampagne mod sultenød.
I begyndelsen af videoen, erklærer fodboldspilleren:
”Overalt, hvor jeg kommer hen, genkender folk mig, råber mit navn, hepper på mig.”
Åh nej, endnu en megalomanisk Zlatan-affære, tænker man. Men skepsissen bliver gjort til skamme, da det viser sig, at fodboldspilleren denne gang bruger sit navn til at rette fokus på verdens alt for mange sultende børn:
”Der er navne, som ingen bekymrer sig om at huske. Som ingen hepper på: de 805 millioner mennesker, der lider hungersnød i dag. Jeg har tilhængere over hele verden. Fra nu af ønsker jeg, at den støtte går til de mennesker, der lider under sult.”
Derfor havde han fået navnene på 50 børn fra kriseramte områder midlertidigt overført til sin overkrop inden Caen-kampen, så han kunne vise den frem, så snart han satte bolden i nettet.
Hvordan Zlatan kunne vide, at han ville score?
Tja, han har vist aldrig overvejet, at det kunne slå fejl.
LÆS OGSÅ: Vinderfoto: Her indser Messi at han nok aldrig hjembringer VM
LÆS OGSÅ: 11 fodboldstadions du tror er fra næste årtusinde
LÆS OGSÅ: Video: Celtic-stjerne giver dreng med Down's syndrom guldmedalje