Tre stjerner: Menu-prisen er gået op, men tilberedning og smag er desværre gået den anden vej

Siden Gastros seneste besøg på Bandholm Badehotel på Lolland er der kommet ny køkkenchef, samtidig med at priserne er steget. Men er kvaliteten også fulgt med?

Tre stjerner: Menu-prisen er gået op, men tilberedning og smag er desværre gået den anden vej
Offentliggjort

Havnebyen Bandholm på den lollandske nordkyst blev i 2008 invaderet af den berygtede Ruth Evensen og hendes Faderhus-kult.

De indtog bl.a. det gamle badehotel, men sekten er forlængst jaget ud af byen, så vidt vides til det nordlige Tjekkiet, og Bandholm Badehotel er siden blevet overtaget af en ny ejerkreds, der bl.a. tæller den tidligere Parken-bestyrelsesformand Allan Agerholm.

De nye ejere har renoveret det gamle badehotel og opgraderet køkkenet, der sidste år trak endog meget flotte anmeldelser – bl.a. fra denne pen – for sin michelinambitiøse og velsmagende mad.

I mellemtiden har den gamle køkkenchef Nicky Arentsen åbnet sin egen restaurant Aure på Refshaleøen i København, hvor han tidligere i år fik en michelinstjerne og en seksstjernet anmeldelse i Gastro.