To stjerner: Tarteletten smagte af mel og var vandig. Var den opvarmet fra frost?

Stedet byder på klassisk kromad med et moderne tvist og et større udvalg af øl.

To stjerner: Tarteletten smagte af mel og var vandig. Var den opvarmet fra frost?
Offentliggjort

Færgekroen kunne næsten ikke ligge mere idyllisk – direkte ud til Tivolisøen med udsigt til både ænder, springvand og fregat.

Indvendig ligner den gamle kro langt hen ad vejen sig selv med høje brune træpaneler, morsdagsplatter og gevirer på væggene. Men Mikkeller har overtaget Færgekroen, og det betyder både bedre øl (hele 20 af dem på fad, deriblandt Færgekroens eget bryg) samt en opgradering af den traditionelle kromenu.

Her er stadig rejecocktail, tarteletter, schnitzel, biksemad og stjerneskud og citronfromage, men råvarerne ”vil så vidt muligt være økologiske, ligesom alting vil blive lavet fra bunden,” som Mikkeller Færgekroen skriver på sin hjemmeside.

Umiddelbart var opgraderingen da også til at få øje på allerede i vores snacks.