Ravnsborggade skorter ikke ligefrem på spisesteder og andre former for beværtninger. Men nu har folkene bag det lokale spisested 20A, Andreas Malling og Charles Teinby, åbnet en ny fransk budget-bistro lige på den modsatte side af gaden.
I mange år har deres steder, der også tæller navne som Lalala og Sankt Annæ 8, været garant for jordnær betjening og hverdagsmad til overkommelige priser.
Ma Cuisine hedder det nyeste skud på stammen. De melder sig altså nu ind i den franske budgetkrig, der på det sidste er skyllet ind over København.
Annonse
Priserne er ikke helt nede i samme segment som f.eks. Bouillon og Le Petit Rouge, der har sat nye standarder for, hvor billigt man kan sælge et måltid mad i storbyen. Vi bevæger os dog i et leje, hvor alle kan være med.
For sølle 292 kroner får du fire deleretter, en valgfri hovedret med enten kød, fisk eller grønt og en valgfri dessert.
Jeg kan godt lide, at alt er up in the open. De sjoveste mennesker er dem, der kan finde ud af at læse en simpel situation. Og det er der bekymrende mange, der ikke kan.