Thomas Rode Andersen:

Thomas Rode Andersen: "Jeg har svært ved at forstå, hvorfor man tager leverpostej med til Mallorca eller bestiller en peberbøf i New York"

Han er manden bag bestsellerne ’Stenalderkost’ og ’Palæo’, og i 18 år var han køkkenchef og direktør på Kong Hans Kælder. I dag arbejder den 53-årige kok Thomas Rode Andersen som selvstændig iværksætter med webshoppen rigtigmad.dk og fungerer sideløbende som kokkererende gymnastiklærer for voksne mænd – som han ynder at kalde sig selv – på Kurhotel Skodsborg. Vi har talt med ham om, hvor han henter take-away 1. januar, hvorfor han er vild med østrigske indvolde, og hvad han misunder ved japansk madnørderi.

Offentliggjort

Hvad spiser du, når du har tømmermænd?

”1. januar, hvor vi min hustru og jeg som oftest har tømmermænd, plejer vi at få en burger fra Jagger og vores årlige glas cola. Vi tager det altid med hjem som take-away, fordi jeg ikke vil risikere at blive set spise den slags. Det er en ret god burger, og så er det bare blevet en tradition i løbet af de seneste fire år, hvor vi har fejret nytår i byen med kokkevenner.”