Hvad er den perfekte roomservice-bestilling midt om natten? Det ved de på Falsled Kro

I det nye afsnit af ’Arbejdstitel’ har værterne Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné sat sig i bilen med kurs mod Sydvestfyn. På Falsled Kro besøger de nemlig direktør Kasper Hasse og køkkenchef Simon Juel Petersen, der fortæller, hvordan man kombinerer en landevejskro med en femstjernet oplevelse, og hvorfor man burde bestille deres roomservice midt om natten, selvom man er stopmæt.

Hvad er den perfekte roomservice-bestilling midt om natten? Det ved de på Falsled Kro
Offentliggjort

Sponsoreret af Volkswagen

Dette afsnit af 'Arbejdstitel' er bragt i samarbejde med Volkswagen ID.7, som de to værter Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst i en serie af fire afsnit kører ud i landet for at optage med nogle af de personer, der inspirerer og fascinerer dem. Volkswagen ID.7 er en rummelig elektrisk bil, der kombinerer god komfort og stor rækkevidde med godt design, elegance og effektivitet. Senest er Volkswagen ID.7 blevet kåret som Årets Business Bil 2024 i Danmark. ID.7 Style 286 hk. fra (vejl. udsalg) kr. 471.995. Forbrug: 14,2-14,3 kWh/100 km. Rækkevidde: 614-618 km. CO2-ejerafgift: kr. 390/halvår. Forbruget påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr.

Når man som Falsled Kro har dybe aner i det franske køkken, er der naturligvis altid friskbagte baguettes i huset. Og flækker man sådan et over, smører lidt dijonmayonnaise i, lægger nogle stykker 36-måneder gammel pata negra-skinke på og tilføjer en tyk skive comté-ost, så har man noget, der nærmer sig den bedste roomservice-bestilling, man kan få i dette land.

Idémanden bag serveringen er køkkenchef Simon Juel Petersen, der gæster det nye afsnit af ’Arbejdstitel’, hvor værterne Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné er taget til den hæderkronede landevejskro, der for nyligt har opnået en femstjernet status og nu har blikket rettet stift mod Michelin-stjernerne.

Her taler de også med direktør Kasper Hasse, der blandt andet fortæller, hvordan man driver en kro med kendte ejere (blandt andet Michael Laudrup og Peter Sisseck) og en god bundlinje, og om gæster med særlige ønsker, der fx spontant hyrer Stig Rossen til at synge under en middag.

Det kan du høre meget mere om i det nye afsnit af ’Arbejdstitel’, der er ude på alle podcastplatforme nu.

Se, hvad vi ellers skriver om: Arbejdstitel, Restauranter, Mad og Gastronomi