Nyt afsnit af ’Arbejdstitel’: Med stjernekok Andreas Bagh

Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné har sat sig godt til rette på Restaurant Esmée på Kongens Nytorv til en snak med køkkenchef, direktør og medejer Andreas Bagh.

Nyt afsnit af ’Arbejdstitel’: Med stjernekok Andreas Bagh
Offentliggjort

Er der en, som kender Kongens Nytorv ind og ud, så er det køkkenchef Andreas Bagh. Han har arbejdet på Kong Hans Kælder, Marchal på d’Angleterre, og nu har han åbnet sit eget sted i Bo Bechs gamle Geist-lokaler med udsigt udover den ikoniske plads.

Esmée hedder hans restaurant, som snart har eksisteret i et år, og Andreas Bagh har i det nye afsnit af Arbejdstitel budt Kristoffer og Oliver indenfor til en snak om, hvordan han har bygget restauranten op, den bedste bid, han har fået i år, hvilke steder, København mangler, og så fortæller han, hvorfor han ofte rejser med kaviar i håndbagagen.

Det faste segment ’Overvurderet/Undervurderet’ er som altid en del af programmet, og på diskussionsbordet ligger den blå Ikea-pose, æg, padeltennis og at have to par ens badebukser med på ferie.

Lyt til det nye afsnit helt gratis øverst i artiklen her eller på alle podcastplatforme.

Se, hvad vi ellers skriver om: Arbejdstitel, Gastronomi, Mad og Restauranter i København