Her skal du spise på Østerbro

Er du til simpel mad, der smager af noget? På mondæne Østerbro finder du nogle af Københavns bedste franske bistroer og italienske trattoriaer. Her får du vores guide til spisesteder i bydelen.

Her skal du spise på Østerbro
Offentliggjort

Le Saint Jacques

En bistroklassiker på den københavnske madscene. Den gamle Kong Hans-kok Daniels Letz, der er født i Alsace i Frankrig, købte i 1995 et gammelt værtshus på tvangsauktion på Skt. Jakobs Plads og forvandlede stedet til et mini-Paris på Østerbro. Det bliver ikke mere fransk og østerbrosk end at sætte sig ved de ternede duge udenfor på den solbeskinnede åbne plads og nyde en af byens bedste boeuf bearnaise.

"Som helhed er restauranten bare fantastisk. Man kan mærke følelser på tallerkenen, og stemningen er skøn. Det kan godt være, at man kan lave en rigtig flot ret, hvor alt er skåret perfekt ud, men det er ikke nok. Jeg vil have følelser på tallerkenen, og jeg vil mærke, at kokken har givet noget af sig selv," sådan lød det fra Francis Cardenau, da den franske mesterkok fremhævede Le Saint Jacques som en af sine foretrukne restauranter.

Sankt Jakobs Plads 1, 2100 København Ø