Bland mel og bagepulver sammen. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør vaniljekorn, sukker og smør sammen.
Tilsæt cremefraiche, og rør æggene i 1 ad gangen. Kom mel og bagepulver i, og sørg for at røre dejen grundigt sammen. Smør en sandkageform med smør, og beklæd den med bagepapir. Fyld dejen i formen, og bag kagen i ca. 40 minutter ved 175 grader.
Servér 1 skive kage med bagt frugt og honning, 1 klat vaniljeyoghurt og drys af ristede pinjekerner.
1 kg blandede stenfrugter
100 g flydende honning
Annonse
10 kardemommekapsler
4 kanelstænger
100 g pinjekerner
Halvér frugterne og fjern stenene. Kom frugten i et ovnfast fad, og hæld honning over. Kom kardemommekapsler og kanelstænger i en morter, og giv det et par slag, så smagen frigøres. Vend krydderierne sammen med frugt og honning, og bag det i 15-20 minutter ved 180 grader. Rist samtidig pinjekernerne i ovnen i 8-10 minutter.
½ vaniljestang
300 g græsk yoghurt
1 toppet spsk. flormelis
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør vaniljekornene sammen med yoghurt og flormelis. Tip: Stenfrugter kan være fx ferskner, blommer og abrikoser – gerne alle 3 slags.
Jeg har altid været begunstiget af, at der er nogle, der har troet på mig og hjulpet mig. I alt, hvad jeg har gjort. Men det kræver, at man opsøger det. Og det har jeg tydeligvis været god til.