Balsamicomarineret makrel

Balsamicomarineret makrel med grillet peberfrugt...

Balsamicomarineret makrel
Offentliggjort

Balsamicomarineret makrel med grillet peberfrugt

Til 2 personer

1 makrelfilet

Olivenolie

Salt

Peber

2 spsk. aceto balsamico

Rosa peberkorn

3 laurbærblade

Fjern forsigtigt alle benene i den friske makrelfilet, og skær den herefter i mindre stykker. Steg makrelfilet-stykkerne på begge sider på en lun pande i lidt olivenolie og drys salt og peber over. Lad herefter fisken køle af. Marinér så makrellen i 1 time med olivenolie, balsamicoeddike, rød peber og laurbærblade. Anret makrellen på grillet peberfrugt og pynt med rosa peberkorn.

Grillet peberfrugt:

1 peberfrugt

1 fed hvidløg

Olivenolie

Salt

Peber

Oregano

Bag peberfrugten i ovnen ved 200 grader, indtil den er blød. Lad den køle af, og skær den herefter i små, aflange stykker. Forsøg forsigtigt at dræne dem, de må ikke gå i stykker. Pil hvidløgsfeddet, og snit det i tynde skiver. Marinér peberfrugten i olie, hvidløg, salt, peber og oregano i ca. 1 time.

__________

Opskriften er fra:

Il Grappolo Blu V

esterfarimagsgade 35

1606 København V

Tlf. 3311 5720

igb.dk »

__________

SE OGSÅ: Stegt jomfruhummer med kartoffelcreme

SE OGSÅ: Rørt tatar med fritter

Bliv ven med gastro på facebook »