Fjern forsigtigt alle benene i den friske makrelfilet, og skær den herefter i mindre stykker. Steg makrelfilet-stykkerne på begge sider på en lun pande i lidt olivenolie og drys salt og peber over. Lad herefter fisken køle af. Marinér så makrellen i 1 time med olivenolie, balsamicoeddike, rød peber og laurbærblade. Anret makrellen på grillet peberfrugt og pynt med rosa peberkorn.
1 peberfrugt
1 fed hvidløg
Olivenolie
Salt
Peber
Annonse
Oregano
Bag peberfrugten i ovnen ved 200 grader, indtil den er blød. Lad den køle af, og skær den herefter i små, aflange stykker. Forsøg forsigtigt at dræne dem, de må ikke gå i stykker. Pil hvidløgsfeddet, og snit det i tynde skiver. Marinér peberfrugten i olie, hvidløg, salt, peber og oregano i ca. 1 time.
Jeg har altid været begunstiget af, at der er nogle, der har troet på mig og hjulpet mig. I alt, hvad jeg har gjort. Men det kræver, at man opsøger det. Og det har jeg tydeligvis været god til.