Torvehallerne åbner folkekøkken med betal-hvad-du-vil-frokost

Søndag 6. april langer Torvehallerne for første gang tallerkener over disken i et sæsonpræget folkekøkken på udendørspladsen. Denne gang er temaet blåmuslingerne, der stortrives i de danske farvande. Og prisen for en frokost er lige til at spise.

Torvehallerne åbner folkekøkken med betal-hvad-du-vil-frokost
Offentliggjort

De er billige, de er nemme at tilberede, og så smager de oven i købet himmelsk. Og netop nu, hvor der ikke sker så meget på de danske marker, er de alsidige muslinger et ekstra oplagt indslag på det danske spisebord.

Derfor slår Torvehallerne, i anledning af blåmuslingefestivalen Blåt Guld, et særligt slag for de blå moules: Københavns madmarked åbner nemlig for første gang et folkekøkken på udendørspladsen mellem de to haller, søndag d. 6. april. Her kan alle, der har mod på ”muller” smage på havets blå delikatesser. Til en pris, der kan vække appetitten hos de fleste. Man kan nemlig betale præcis, hvad man kan og vil for sit muslingemåltid.

GASTRONOMISKE GÆSTER


I folkekøkkenet vil torvets fiskehandlere alliere sig med en række gode, gastronomi-ske kræfter udefra – bl.a. Timm Vladimir og foreningen Maritime Nyttehaver, der dyrker blåmuslinger i Københavns havn. Der vil blive disket op med velsmagende retter, viden om muslinger og inspiration til menuen derhjemme fra kl. 12 til 15 - el-ler til gryderne er tomme.

Se mere på torvehallernekbh.dk

__________

PROGRAM


Kl. 12: Bliv klog på muslinger med foreningen Maritime Nyttehaver.

Kl. 12: Det danske kokkelandshold spiller med ”mullerne” og rækker deres ret med muslinger over disken i folkekøkkenet.

Kl. 13: Timm Vladimir går i køkkenet og kokkererer med musling.

Kl. 15: Bliv hængende på torvet, mens Cava Bar’s husband runder folkekøkke-net af med live musik.

__________

TILBUD: 6 numre af gastro + 2 skærebrætter fra Raumgestalt

SE OGSÅ: Få 7 opskrifter fra Lammefjordens Spisehus

SE OGSÅ: Guide: 8 barer du skal besøge i Madrid