Sponsoreret indhold

Tre tropiske cocktails der holder liv i sommeren

Hvis der er noget, der kan skrue op for sommerstemningen, er det tropiske cocktails. Her er tre eksotiske klassikere, der forfrisker, køler ned og sender tankerne direkte mod varmere himmelstrøg.

Mai Tai
Offentliggjort

Piña Colada

  • 5 cl Bacardi Cuatro rom
  • 2 cl kokoscreme
  • 8 cl ananasjuice
  • Isterninger

Kom alle ingredienserne i en shaker og ryst grundigt. Si drinken i et højt glas som fx hurricane-glas med isterninger. Pynt evt. med et stykke ananas.

Kokoscreme kan købes på dåse eller laves ved kort at koge en dåse kokosmælk (400 gr), tilsætte 40 gram sukker og røre til det er opløst.

pina.jpg

Margarita

  • 5 cl tequila som fx Patron Silver
  • 2 cl triple sec (appelsinlikør)
  • 1,5 cl frisk limesaft
  • Isterninger
  • Lime til pynt

Tequila, triple sec, limesaft og is hældes i en shaker. Ryst godt. Si blandingen i et cocktailglas, tilsæt isterninger og pynt med en skive lime.

margarita.jpg

Mai Tai

  • 4,5 cl Bacardi Cuatro
  • 1,5 cl mandelsirup
  • 3 cl frisk limejuice
  • 1 cl triple sec (appelsinlikør)
  • Isterninger
  • Lime til pynt

Rom, mandelsirup, limejuice, triple sec og is hældes i en shaker. Ryst godt. Hæld blandingen i et højt glas med is og pynt med en skive lime.