I en begrænset periode bygges og monteres The Cube på toppen af Den Kongelige Opera i Stockholm, på toppen af Royal Festival Hall i London og tilsvarende spektakulære steder i Bruxelles og Milano. Bag projektet står arkitekterne Filippo Pagliani og Michele Rossi fra arkitektfirmaet Park Associati i Milano, samt svenske Electrolux. Restauranten er skabt med bæredygtighed for øje, og den rene og minimalistiske arkitektur er domineret af hvide, næsten kliniske overflader.
The Cube har kun plads til 18 spisende gæster ad gangen. Men er man så heldig at få bord, venter der en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. The Cube er nemlig bemandet af lokale Michelin-kokke fra de respektive byer, The Cube optræder i, som skaber madoplevelser, der er værd at køre efter. Alle materialer er genanvendelige eller, som gulvene, fremstillet af træaffald og genanvendeligt plastik, og restauranten får strøm fra egne vindmøller og brint-brændselsgeneratorer. Raffineret! Og så bliver maden selvfølgelig tilberedt på Electrolux-udstyr, der giver energibesparelse på mellem 20 og 40%.
Jeg har altid været begunstiget af, at der er nogle, der har troet på mig og hjulpet mig. I alt, hvad jeg har gjort. Men det kræver, at man opsøger det. Og det har jeg tydeligvis været god til.