Fire stjerner: På Vesterbro serveres dumplings og wokretter, vi sjældent har smagt magen til herhjemme
Det er børnefri zone på denne nyåbnede restaurant, som er seneste skud på stammen fra Nickie Mydung, der også står bag bl.a. District Tonkin. Denne gang har hun kastet sig over kantonesiske dim sum og wokretter.
Mickie Mydung kom til Danmark som vietnamesisk bådflygtning. Siden har hun ikke set sig tilbage.
Da den driftige kvinde savnede smagen af den vietnamesiske báhn mì-sandwich, åbnede hun District Tonkin, der i dag ligger i Store Kongensgade, på Nørrebros Runddel og Broens Gadekøkken.
Siden har hun både slået dørene op til den fransk-vietnamesiske café Lúa samt åbnet (og afhændet) fem Buka-bagerier. Og nu er hun her igen med Chiba (søster nummer to på vietnamesisk, for det er hun selv) i de lokaler på Vesterbrogade, hvor Ibu og senest en filial af District Tonkin har holdt til.
Her er stilen en blanding af både Vietnam og Singapore, men primært er det dim sum-dumplings fra det kantonesiske køkken, der styrer.