Anmeldelse: Klassisk 65

Stedet går blandt lokale og stamgæster blot under navnet ’bistroen’. Lokalet er tæt og hyggeligt, man kan snildt snakke med nabobordet, hvis ens eget er for kedeligt...

Anmeldelse: Klassisk 65
Offentliggjort

...Der er altid totalt booket med flere seatings, præcis som på enhver god bistro i Frankrig. Det er Søren Andreasen, der er manden bag Klassisk 65, en Århus-ildsjæl med hang til det virkelig gode franske måltid. Skal der tatar på kortet, så tager man selvfølgelig hele personalet med til Paris på tatarresearch og finder den bedste version og får opskriften med hjem.

Menukortet byder selvsagt på lutter franske bistroklassikere både til frokost og aften – om aftenen er frokostkortet blevet til forretskort. Der er a la carte-kort med et pænt stort udvalg (forretskort 85-190 kr., hovedretter aften fra 165-295 kr.) – og både plateau de fromages (135 kr. pr. person) og et par klassiske franske desserter og kage (75-125 kr.) og to menuer, en Dagens 3-retters Bondemenu og en Vegetarmenu (begge 290 kr.)

Klassisk 65 har en søster, Klassisk Fisk på Nørregade 38, der byder på fiskebistroklassikere – og dertil hver mandag et rejegilde kl. 19-21, hvor man sidder ved langborde og får bobler og pil-selv-rejer ad lib for 235 kr.

Mandag-lørdag kl. 12.15-16.00 & igen kl. 17.30 ”til sent” Søndage kl. 10.00-14.00 (brunch) & igen fra kl. 17.30 ”til sent”

__________

__________