Fire stjerner: Med Bo Bech ved man aldrig helt, hvad man får

I november åbnede Bo Bech sin nye restaurant Bobe på Gråbrødre Torv i Peder Oxes gamle lokaler. Som altid ved man aldrig helt, hvad man får, når Bo Bech står bag gryderne, så forvent det uventede og spændende smagssammensætninger.

Fire stjerner: Med Bo Bech ved man aldrig helt, hvad man får
Offentliggjort

Med Bo Bech ved man aldrig helt, hvad man får. Det har altid været en af hans mest afgørende kendetegn, på både godt og ondt.

Nysgerrighed og lyst til at afsøge nyt terræn har altid drevet Bo Bech og hans mad ud i en søgen efter nye sammensætninger, både på Paustian og på Geist.

En tredjedel af Bo Bechs retter kunne i gamle dage ramme helt forbi skiven, en anden tredjedel være god gedigen velsmag, mens den sidste tredjedel udfordrede Noma både hvad angår hidtil usete sammensætninger og matches made in heaven.

Nu er Bo Bech efter en pause på tre år tilbage bag gryderne og spørgsmålet er så: Hvor på skalaen befinder hans nye restaurant Bobe sig så?