Med restaurant Höst er Cofoco gået tilbage til udgangspunktet; en folkelig restaurant, som griber tidsånden med det ny-nordiske køkken anno 2012, og gør den let tilgængelig for alle.
”Vi laver folkelig ny-nordisk mad anno 2012 helt uden dogmer. Vi køber de bedste råvarer til prisen, så hvis den bedste and er fransk, så serverer vi fransk and på ny-nordisk vis. Maden skal være tilgængelig, både hvad angår det man får på tallerkenen, og det man betaler,” siger grundlæggeren af Cofoco, Torben Klitbo.
Indretningen af den nye restaurant har Cofoco samarbejdet med designhuset Menu om, og den tager udgangspunkt i det specialdesignede stel New Norm Dinnerware, der er designet af Norm eksklusivt for Menu til Höst.
Stellets teksturer og farver er trukket direkte ud af Wilhelm Hammershøis melankolske interiørbilleder fra det forrige århundrede, der har en rendyrket klangbund i det nordiske.
På den måde finder man en underliggende symbolik i både omgivelserne og i stellet, som maden serveres på, der peger tilbage på de naturelementer, hvorfra råvarerne kommer.
Køkkenchefen på restaurant Höst er Jonas Christensen, der tidligere har været køkkenchef på 1. th. og souschef på MR og Hermann.
Höst
Nørre Farimagsgade 41
Købehavn
tlf: 8993 8409