Denne opskrift er inspireret af smagen af en After Eight, der nydes sammen med en Espresso. Denne opskrift blander kornsmagen fra Capriccio Grand Cru med friskheden fra myntechokolade og rundheden fra nougatspånerne.
Tilbered kaffen i en Espresso-kop.
Top kaffen med mælkeskum fremstillet med dampdysen på din Nespresso maskine eller Aeroccino mælkeskummer.
Annonse
Drys spåner af nougatchokolade på og tilføj til sidst en After Eight-chokolade til mælkeskummet.
Serveres med det samme.
Pistacieis af den slags, du altid har drømt om: den smelter på tungen, lækker og cremet og forstærkes af intensiteten fra Ristretto med chokoladeagtig frugtsmag.
Blend halvdelen af de ristede pistacienødder til pulver.
Vend dem forsigtigt i en stor skål i den bløde is med halvdelen af flødeskummet og halvdelen af de afskallede ristede pistacienødder.
Læg 1 spsk flødeskum i 4 glas og top med isblandingen.
Hæld lige før serveringen en Ristretto Grand Cru over hver.
Pynt med den resterende flødeskum og de ristede enten hele eller pulveriserede pistacienødder.
En tur i skoven. Duften af knust mynte under hindbærbuskene, en af de mest intense oplevelser.
Tilbered mælkeskummet med dampdysen på din Nespresso maskine eller Aeroccino mælkeskummeren tilsæt friske mynteblade og sæt den til side.
Annonse
Tilbered en Espresso af din valgte Grand Cru i et glas og tilsæt forsigtigt iskuglerne.
Top den til slut med mælkeskum med myntesmag.
Serveres med det samme.Granola-kaffe
En blød morgenvækning. Oplev dufte fra en Grand Cru, forstærket af varmt mælkeskum toppet med karamel. Det ville ikke være perfekt uden den knasende müsli ... Nu er du parat til at begynde på en god dag!
Læg en kapsel med Decaffeinato i Nespresso maskinen og tilbered kaffen (40 ml) i det høje slanke glas.
Hæld mælken i Aeroccino mælkeskummeren og tryk på knappen til den varme mælkeskum eller brug dampdysen.
Hæld den kandiserede desserttopping over skummet.
Fordel generøst skummet med den sprøde frugtmüsli.Mandelmælk Cappuccino
Denne opskrift bringer dig på en rejse til Sicilien fuld af duft fra mandeltræsområderne i Aragorna. Cappuccinoen eksploderer og smelter i munden som en Amaretto-kiks med en flydende, blid midte.
Hæld 2 teskefulde mandelmælk eller mandelbygvand i hver kop cappuccino og tilbered derefter en Espresso (40 ml) og hæld i koppen.
Annonse
Tilsæt den bitre mandelekstrakt til mælken og tilbered mælkeskummet med dampdysen på din Nespresso maskine eller Aeroccino mælkeskummer.
Top hver kop cappuccino med mandelmælkeskummet og drys med kakaopulver, hvis det ønskes.
Pynt hver kop cappuccino med en Amaretto-kiks og servér med det samme.
Jeg har altid været begunstiget af, at der er nogle, der har troet på mig og hjulpet mig. I alt, hvad jeg har gjort. Men det kræver, at man opsøger det. Og det har jeg tydeligvis været god til.