Fejr nytåret med de lækreste cocktails
Årets sidste aften nærmer sig med hastige skridt. Men hvad skal der i nytårsglassene? En af Danmarks bedste bartendere giver her tre bud på, hvad du kan imponere dine gæster med før og efter middagen.
Nikolaj Brøndsted har serveret tusindevis af cocktails på MASH og Umami, dystet mod eliten af bartendere i Diageo World Class, de uofficielle verdensmesterskaber for bartendere, og i anledning af nytåret har han tryllet tre lækre cocktails frem, der tager udgangspunkt i Tanqueray Ten-gin, Zacapa 23 rom og whiskyen Johnnie Walker Black Label.
”Jeg har komponeret tre forskellige cocktails, der alle er relativt simple, ikke kræver særlig forberedelse og som kan laves med et minimum af udstyr. Jeg foretrækker selv cocktails, som er enkle, elegante og uden hverken paraplyer eller stjernekastere. Men hvis du og dine gæster har lyst, så giv den gas. Det er bare cocktails og bør som mange andre gode ting i livet ikke tages alt for seriøst, siger Nikolaj Brøndsted, Executive Bar Manager på MASH.
KLIK HER og se, hvordan du laver de lækre cocktails
LÆS OGSÅ: Nytår: Her er en nem, frisk og børnevenlig nytårsmenu
LÆS OGSÅ: Her er den perfekte nytårsmenu